AGENDA


Seizoencirkel - Meditatief Zingen & Bloemen Ritueel.
Dieper in verbinding komen met onze innerlijke Stille Bron, onze Natuur en onze Scheppingskracht. Hoe? D.m.v. meditatief zingen en het samen uitvoeren van een ritueel met bloemen en organisch materiaal. Ook zin om deel te nemen aan deze bijeenkomsten gevuld met Schoonheid, Liefde, Klank..... Ilse Beunen en Jacqueline van Koolwijk heten je welkom!!


Massagecursussen

Cursussen en workshops Natuur, bloemen en bewustzijnsontwikkeling.

Cultuurkerkje Winssen, Notaris S. Roesstraat 11 Winssen (13 km van Nijmegen).

Tijd: 10.30-15.30u. Kosten voor deelname: €25 p.p  Aanmelden: info@vrijeklanken.nl /www.vrijeklanken.nl / 0487-511568

Datum

27 Juni

28 Augustus

27 November

2 April 2022

Voor meer info: Horizon Opleidingen

https://www.horizonopleidingen.nl/

29 Augustus

28 November

3 April 2022

Atelier Flora Mystica

29 Augustus 

Thema: Fructidor - Vruchtmaand/ Oogsttijd

 

 De nazomer, een bijzondere tijd. De creatiekracht van de Aarde, Water, Lucht en licht en vuur van de Zon hebben voor vruchten gezorgd. Vaak is het nog een heerlijke warme periode, met een mooi door vocht verzadigd licht dat voor prachtige taferelen zorgt. Oogst gaat ook gepaard met dankbaarheid, voor wat de natuur en het leven zelf ons heeft gebracht .Letterlijk en figuurlijk vruchten plukken van het afgelopen jaar.


Atelier Flora Mystica is een plek waar alles uitgeprobeerd mag worden, creativiteit en het creëren met de natuur en bloemen als een spel, een onderzoek. Hoe werkt de natuur, hoe ervaar ik mijn eigen creativiteit. Werken met een thema, gekoppeld aan  de natuur en aan ons zelf.  

Wat zijn je kernwoorden, je behoefte in het creëren. Een krans, cirkel van je leven, speelsheid in een veldachtige schikking, ruimte innemen, of juist een meditatieve mandala. Of iets totaal anders: geef het de ruimte om het te kunnen laten ontstaan. Hierin worden jullie ondersteund door middel van muziek/visualisatie/mindfulness.

Materialen die aanwezig zijn: Bloemen, bladeren, vruchten, granen, takken, grassen, schors, riet, bessen, schelpen, veren, schelpen etc……….Veel lang houdbare materialen, of makkelijk te vervangen materialen zodat er een tijd van het werkstuk van genoten kan worden.

Bovenal is het een dag vol schoonheid en verbinding, met de natuur en met elkaar waarin iedereen met een eigen creatie huiswaarts gaat.

 


Praktische info

Welkom 10.00 uur koffie/thee

Aanvang 10.30 uur

Eindtijd  (ongeveer) 15.00 uur

Kosten: Inclusief alle materialen koffie/thee/versnaperingen: 85,=

Locatie Cultuurkerkje Winssen

Notaris S. Roesstraat 11 6645 AD Winssen

Het kerkje is ruim genoeg om aan de vereiste maatregelen te voldoen.

 

Aanmelden: beunenilse@yahoo.com

of via 0654320422 telefonisch/Whatsapp.