OVER IlSE


Als massagetherapeut doe ik wat ik graag doe, mensen ondersteunen in hun proces naar een vrij(er) leven. Door met jou te onderzoeken wat je weerhoudt om je verlangen te leven, of te onderzoeken wat je klachten je te vertellen hebben. In de sessies gaan we van denken naar voelen, en nodig ik uit om stilte en ontspanning te ervaren waardoor jij en je lichaam zich kunnen herinneren hoe het ook kan zijn. 


Door zelf mijn ontwikkelingsweg bewandeld te hebben kan ik met mijn volledige aandacht bij jouw proces en de massage blijven. 

In de afgelopen ruim 30 jaar heb ik me verdiept in bewustzijnsontwikkeling, parapsychologie, sjamanisme, soefiemystiek, soundhealing, natuurbewustzijn, holistisch/energetische massagetherapie. Ook mag ik graag fotograferen, en mijn creatieve achtergrond met natuur/bloemenvormgeving als middel in mindfulness en meditatie inzetten.


Mijn hele leven ben ik al geboeid door energie; hoe komt de schittering in een bloem, het licht in iemands ogen, waarom raakt een muziekstuk? 

Naast bewustzijn en diepgang neemt vrolijkheid en humor een belangrijke plaats in mijn leven in!











Het leven is te mooi om er te weinig                    van te kunnen genieten.